Donateurs

Wat mag u verwachten als donateur van de S.C.A.?

Periodieke nieuwsbrieven

Mocht daar aanleiding voor zijn, dan informeert de S.C.A. haar donateurs door middel van een nieuwsbrief. Elke nieuwsbrief start met een activiteitenagenda. Om kosten te sparen willen we deze nieuwbrief zo veel mogelijk per e-mail gaan sturen. Tevens kunnen we de aankondiging van een incasso per e-mail aan u versturen.

Contact- en praatavonden

De S.C.A. organiseert contactavonden in de omgeving van Winterswijk-Meddo, eventueel gecombineerd met bijv. de nieuwjaarsbijeenkomst of een presentatie.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Ieder jaar medio januari worden donateurs uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Een gezellig samenzijn met als vaste onderdelen een terugblik op het afgelopen jaar, de financiele verantwoording door de penningmeester, een rondvraag en onder het genot van een drankje een foto of film presentatie. De volgende bijeenkomst staat op donderdag 19 januari 2017 gepland in Cafe/Zaal Grenszicht, Vredenseweg 2, 7152 CW Holterhoek/Eibergen. De avond begint om 20.00u.

Oldtimerevenementen en toertochten

De S.C.A. organiseert evenementen zoals shows en toertochten. Ook wordt er onder auspiciën van de S.C.A. evenementen georganiseerd. De evenementenagenda geeft u een overzicht van de evenementen die in de Achterhoek plaatsvinden.

En natuurlijk gratis toegang tot het OLDTIMERFESTIVAL MEDDO!

Wat kost het donateurschap?

  • De contributie voor een jaar bedraagt € 20,00.
  • Gezinsdonateurs van de S.C.A. betalen € 27,00 contributie per jaar.

Nieuwe donateurs die na 1 juli van het lopende boekjaar zijn aangemeld, zijn voor het restant van het lopende boekjaar de helft van de contributie verschuldigd.

De betaling kan via een automatische incasso of door overmaking op onze bankrekening.

Aanmelden als donateur

Formulier wordt geladen ...