Oldtimer Festival

Oldtimerfestival Meddo 19 en 20 september 2020

Voor de 27e keer organiseert de Stichting Contactgroep Achterhoek O.O. (SCA) het Oldtimerfestival Meddo in Winterswijk-Meddo. Het evenement is beide dagen voor het publiek geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Het terrein is gelegen aan de Grevinkweg. De route wordt met borden “SCA-Oldtimers” aangegeven.

Bezoekers

De toegangsprijs € 7,- per persoon per dag, kinderen tot en met 12 jaar gratis. Parkeergeld € 2,- per dag.

Deelnemers

U heeft een oldtimer trekker, caravan/camper, vrachtwagen, auto, motorfiets, Unimog of brommer en u wilt dat deze gezien wordt door liefhebbers? Kom dan naar het Oldtimerfestival Meddo. Deelname aan het festival is niet gratis, ontvangen een lunchpakket, consumptiebonnen én een unieke herinnering.

Belangstellenden kunnen mailen naar aanmelden@meddo.info.

Aanmelden en inschrijven gaat via onze site.

Markt

Tijdens het festival kunt u als standhouder een marktkraam of grondplaats per vijf meter reserveren. De kosten voor een marktkraam zijn € 25,- per dag per kraam inclusief elektriciteit, een grondplaats € 35,- per vijf meter voor het weekend inclusief elektricitiet. Zowel een marktplaats en grondplaats zijn maximaal drie meter breed.

Wij stellen het zeer op prijs indien u het Oldtimerfestival Meddo onder de aandacht van uw leden, lezers, donateurs, cliënten en andere belangstellenden wilt brengen door het evenement bijvoorbeeld te vermelden in een agenda. Indien u in een publicatie het evenement wilt uitlichten, zijn wij u hiervoor zeer erkentelijk.

De organisatoren van het Oldtimerfestival Meddo willen in 2019 weer enkele blikvangers naar “Meddo” halen. Wetenswaardigheden over het Oldtimerfestival Meddo worden via de website bekend gemaakt. Op deze site treft u -naast fotoreportages- achtergrondinformatie over de S.C.A. aan.

Aanmelden

Hier kunnen deelnemers of standhouders zich aanmelden.