Het oldtimerfestival van de SCA in Meddo gaat helaas niet door dit jaar. Directe aanleiding is de corona crisis. De 27e editie van het festival stond gepland voor 19 en 20 september.

Gezien de maatregelen die getroffen zijn om de uitbraak van het coronavirus te bestrijden, is dit met het oog op de gezondheid van de deelnemers en bezoekers de enige juiste beslissing.

De voorbereidingen van een oldtimerfestival van deze omvang begint al vroeg in het jaar. Op dit moment is het voor ons als organisatie niet mogelijk om een festival te organiseren zoals wij dat zouden willen. Om de voortgang van het festival te waarborgen willen wij als organisatie nu ook geen onnodige investeringen doen. Vooral omdat er nog onzekerheid is over de duur van de maatregelen die door de overheid opgelegd worden. Ook willen wij de bedrijven niet benaderen voor sponsoring in een tijd dat veel van hen het moeilijk hebben.

Wij hopen jullie als vrijwilligers, deelnemers, standhouders en bezoekers in 2021 weer in goede gezondheid terug te zien op het oldtimerfestival.

Het SCA Bestuur