Vanaf 1 juni 2019 is het weer mogelijk om u op te geven voor het Oldtimerfestival Meddo 2019. De inschrijving stopt op 31 juli 2019.

Voor de 26e keer organiseert de Stichting Contactgroep Achterhoek O.O. (SCA) het Oldtimerfestival Meddo in Winterswijk-Meddo. Het evenement is beide dagen voor het publiek geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Het bestuur heeft niet stil gezeten en er is een nieuw terrein gevonden aan de Eibergseweg in Meddo, net buiten de kern van Meddo richting Eibergen. Het terrein is gelegen tussen de Giffelweg en de Grevinkweg.

Deelnemers ontvangen een lunchpakket, consumptiebonnen en een herinnering.

Belangstellenden kunnen voor verder vragen mailen naar aanmelden@meddo.info. Wij stellen het zeer op prijs indien u het Oldtimerfestival Meddo onder de aandacht van uw leden, lezers, donateurs, cliënten en andere belangstellenden wilt brengen door het evenement bijvoorbeeld te vermelden in een agenda. Indien u in een publicatie het evenement wilt uitlichten, zijn wij u hiervoor zeer erkentelijk.

De organisatoren van het Oldtimerfestival Meddo willen weer enkele blikvangers naar “Meddo” halen. Wetenswaardigheden over het Oldtimerfestival Meddo worden via de website bekend gemaakt.

Inschrijven kan via onderstaande buttons.

Tot dan!